14 Φεβ 2011

Graphics Tablets : Ευέλικτα παραγωγικά εργαλεία για όσους ασχολούνται με γραφικά και σχέδιο



Η απλή επικοινωνία  με τον υπολογιστή που βασίζεται στο mouse δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση το γραφίστα, το σχεδιαστή, τον εικαστικό καλλιτέχνη, τον μοντέρ του ψηφιακού βίντεο αλλά και πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες, όπωςχαρτογράφοι, μηχανικοί, εκπαιδευτικοί κ.ο.κ. 

Αυτό που χρειάζονται οι παραπάνω είναι μια ταμπλέτα γραφικών υψηλής ακρίβειας σε συνδυασμό με μια ηλεκτρονική γραφίδα, που προσφέρειαμεσότητα κινήσεων και φυσικότητα στον τρόπο σχεδίασης. Αυτά ακριβώς παρέχει η νέα ταμπλέτα της Wacom, η οποία ενσωματώνει οθόνη LCD 12,1”, αυξάνοντας ακόμη περισσότερο τον επιτυχή συντονισμό χεριού-ματιού που προσφέρει μόνο η σχεδίαση πάνω σε χαρτί. Η ταμπλέτα συνδέεται με τον υπολογιστή μέσω ενός κουτιού, το οποίο παρέχει έξοδο DVI αλλά και USB, ώστε η γραφίδα να χρησιμοποιείται και για τον έλεγχο του desktop στην κύρια οθόνη του PC. 

Χάρη στα 1.024 επίπεδα πίεσης, η αίσθηση σχεδίασης είναι άριστη και σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα όπως το Photoshop ή το παρεχόμενο στη συσκευασία Corel Painter Essential 4.0, προσφέρει μέγιστη άνεση στον επαγγελματία. 



Γενικά Χαρακτηριστικά
ΔιασύνδεσηUSB, DVI, VGA
Αντίθεση600:1
Ανάλυση1.280x800 pixels
Επιφάνεια12,1” LCD, 1.024 επιπέδων πίεσης
Εγγύηση (χρόνια)2
Βαθμολογίες
Επιδόσεις
Εξοπλισμός
Απόδοση/Τιμή
Διάθεση/ΤηλέφωνοΑΜΥ, 210-6133 000