1 Οκτ 2013

Ολοκληρώθηκε η 1η έκθεση εξοικονόμησης ενέργειας στον ΒόλοΜε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας στο Βόλο. Μεγάλη ήταν η συμμετοχή των επισκεπτών στο εκθεσιακό κέντρο του Βόλου από τις 18 ως και τις 22 Σεπτεμβρίου . Το πλήθος των ενδιαφερομένων ενημερώθηκε για τους νέους τρόπους εξοικονόμησης ενέργειας, για τα προϊόντα νέων τεχνολογιών αλλά και πως μέσω του προγράμματος ‘’Εξοικονόμηση κατ’ οίκον’’ μπορεί κάποιος να πραγματοποιήσει παρεμβάσεις στο σπίτι του ώστε να το αναβαθμίσει ενεργειακά.

Στην έκθεση συμμετείχαν μεγάλες επιχειρήσεις του Νομού Μαγνησίας οι οποίες ενημέρωσαν το κοινό για τα μοναδικά οικονομικά οφέλη, τις προσφορές και τις ευκαιρίες χρηματοδότησης στην εγκατάσταση ψύξης / θέρμανσης, κουφωμάτων αλλά και μόνωσης. 

Επιθυμία της διοργανώτριας εταιρίας είναι  η έκθεση να λειτουργήσει ως  θεσμός στην πόλη του Βόλου, με κύριο στόχο την προώθηση και προβολή υπηρεσιών και προϊόντων που εξοικονομούν ενεργειακούς πόρους και αξιοποιούν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.