26 Νοε 2012

Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας !

Περίπου τρία χρόνια μετά από το ξεκίνημα του blog,  θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους και όλες εσάς τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες που μας παρακολουθείτε και κατά καιρούς μας θέτετε ερωτήσεις ή κάνετε τις προτάσεις σας για τη βελτίωση και τον εμπλουτισμό της ύλης .

Με τα καλά σας λόγια μας δίνετε κουράγιο να συνεχίσουμε να προσθέτουμε "υλικό" . Είναι ιδιαίτερη χαρά για μας να λαμβάνουμε e-mail τα οποία φανερώνουν ότι βρίσκετε ενδιαφέροντα πράγματα να διαβάσετε .

Με την δική σας υποστήριξη , φτάσαμε τις 4100+ επισκέψεις τον μήνα  .  

Σας ευχαριστούμε πολύ . Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα προσπαθούμε για το καλύτερο και να σας ... παροτρύνουμε να επικοινωνείτε μαζί μας . 


Είτε μέσω σχολίων κάτω από την δημοσίευση που βρήκατε ενδιαφέρουσα είτε μέσω e-mail στα engineer.tools.gr@gmail.com και gvarth@gmail.com.



Προσθέσαμε κάποια utilities τα οποία θα βρείτε στη δεξιά στήλη . Αφορούν scientific calculator , μετατροπέα νομισμάτων και εμφάνιση της ώρας σε μεγαλουπόλεις ανά τον κόσμο . Κάποιοι και κάποιες από σας τα πρότειναν οπότε τα αναζητήσαμε και τα προσθέσαμε.

Επίσης προσθέσαμε δύο νέες καρτέλλες , ουσιαστικά δύο νέες θεματικές ενότητες .


Η μία από αυτές τις  καρτέλλες θα περιέχει on-line εργαλεία για διάφορες ειδικότητες μηχανικών . Ουσιαστικά πρόκειται για on-line φύλλα εργασίας παρόμοια με τα φύλλα του Excel ή του Open Office Calc τα οποία θα περιέχουν χρήσιμες πληροφορίες και υπολογισμούς .

Η άλλη καρτέλλα θα περιέχει ... παιγχνίδια για να ξαναγίνουμε παιδιά ή απλά για να ξεκουραστούμε . Όλοι μας το χρειαζόμαστε .

Ευχαριστούμε και πάλι για την προτίμησή σας και υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε για το καλύτερο.