4 Δεκ 2013

Δήμος Ζακύνθου : Έμπρακτη βοήθεια σε δημότες που δεν είχαν να πληρώσουν το ρεύμα

Επιστολή στη ΔΕΗ με την οποία ζητεί να ενημερωθεί για τους λογαριασμούς που έχουν λήξει και επειδή δεν πληρώθηκαν έγινε διακοπή ηλεκτροδότησης έστειλε ο δήμαρχος Ζακύνθου Στέλιος Μποζίκης. Στόχος της ενέργειας της δημοτικής αρχής είναι να πληρώσει το ρεύμα για να μην μείνουν οικογένειες στο σκοτάδι μέσα στις γιορτές.

Με σχετικό έγγραφό του προς την υπεύθυνη της ΔΕΗ στον νομό Άννα Καμβάση, ο δήμαρχος Ζακύνθου ζητεί στοιχεία αυτών των καταναλωτών και ενημερώνει ότι προτίθεται να πληρώσει για την τρέχουσα χρονιά.
«Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε άμεσα, σε ποιες οικίες καταναλωτών της ΔΕΗ έχετε διακόψει την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος λόγω εκκρεμών οφειλών, ούτως ώστε ο δήμος να αποπληρώσει μέρος αυτών, για να προβεί η υπηρεσία σας σε επανασύνδεση των παροχών τους» αναφέρεται στο έγγραφο.

Μακάρι να ακολουθήσουν αντίστοιχες ενέργειες και από άλλους Δήμους ώστε να μην στερηθούν το ηελεκτρικό ρεύμα , να ζεσταθούν αποτελεσματικά κάποιοι συνάνθρωποί μας και να πάψουν να αναλίσκονται χρήματα και χρόνος από τις Δημοτικές Αρχές σε έργα βιτρίνας .