23 Φεβ 2014

Έχετε Android smartphone - tablet ; Έχουμε προτάσεις για σας ...


Με τα android smartphones να γίνονται αποδεκτά από μεγάλη μερίδα συναδέλφων μηχανικών , σχεδιαστών , σπουδαστών κ.λ.π. ξεκινάμε μια σειρά αφιερωμάτων σε χρήσιμες ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογές android οι οποίες θα βοηθήσουν αρκετούς/ες από μας είτε σε απλούς υπολογισμούς είτε σε αναφορά σε υλικά , πίνακες κ.λ.π.


H εφαρμογή design demensions δίνει πρόσβαση σε μια μεγάλη βιβλιοθήκη επίπλων , συσκευών κ.λ.π. και ταυτόχρονα επιτρέπει να έχουμε εποπτεία των διαστάσεων όταν κάποια έπιπλα - συσκευές , μπορούν να είναι τυποποιημένα .

Θα την βρείτε εδώ .















Η εφαρμογή Libraries ενσωματώνει μεγάλο πλήθος πρότυπων διατομών σιδηροδοκών , προβάλλει τα διαθέσιμα μεγέθη ανά πρότυπο (ευρωπαικό , ΗΠΑ κλπ ) , εμφανίζει αδρανειακά χαρακτηριστικά της κάθε διατομής καιένα σκαρίφημα αυτής.

Την εφαρμογή libraries θα την βρειτε εδώ .












Η εφαρμογή CadTouch φέρνει την λειτουργικότητα μιας Cad εφαρμογής στο smartphone μας . Βέβαια , σε μικρές οθόνες είναι εύκολη μόνο η γενική εποπτεία αρχείων Cad Σε κιητά με μεγάλες οθόνες και γραφίδα , η εφαρμογή αναδεικνύεται σε ευέλικτο Cad εργαλείο που μπορει να διαβάσει και να επεξεργαστεί σχέδια Autocad 2013 αλλά και προγενέστερων εκδόσεων .

Θα βρείτε την εφαρμογή εδώ .