11 Ιουν 2013

Πρόγραμμα ανακύκλωσης από τις ΟΤΕ - Cosmote



Mε σύνθημα «Ανακυκλώνουμε – Μικρή προσπάθεια, μεγάλο αποτέλεσμα», το πρόγραμμα ανακύκλωσης του ΟΤΕ και της COSMOTE, προτρέπει το κοινό να φέρει σε καταστήματα OTE-COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ,μπαταρίες, μελάνια εκτυπωτή και τηλεφωνικές συσκευές για ανακύκλωση.

Με την πρωτοβουλία αυτή, ο OTE και η COSMOTE θέλουν να τονίσουν ότι ακόμη και μια μικρή ενέργεια, όπως η ανακύκλωση μπαταριών, έχει μεγάλη σημασία, καθώς συμβάλλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το κοινό, διευρυμένο πρόγραμμα ανακύκλωσης εφαρμόζεται στο δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ-COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ, που περιλαμβάνει περισσότερα από 580 σημεία σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε επιλεγμένα κεντρικά κτίρια ΟΤΕ και COSMOTE.
Το πρόγραμμα ανακύκλωσης υλοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου και αντικαθιστά τα προηγούμενα προγράμματα ανακύκλωσης που υλοποιούσαν ο ΟΤΕ και η COSMOTE, τα τελευταία επτά χρόνια. 


Ενισχύοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της ενέργειας, ο ΟΤΕ και η COSMOTE θα δώσουν €1.000 στους περιβαλλοντικούς φορείς «Φιλοδασική Ένωση Αθηνών» και «Καλλιστώ», για κάθε τόνο κινητών και σταθερών τηλεφωνικών συσκευών με τα αξεσουάρ τους, που θα συγκεντρωθούν μέχρι 31/5/2014.

Ο ΟΤΕ και η COSMOTE εφαρμόζουν μία σειρά περιβαλλοντικών δράσεων, που απευθύνονται τόσο στο ευρύ κοινό όσο και στους εργαζόμενους του Ομίλου, και οι οποίες επιδιώκουν τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της λειτουργικής δραστηριότητας των δύο εταιρειών στο περιβάλλον, σύμφωνα με διεθνείς κανόνες και πρακτικές. Οι δράσεις αυτές, στις οποίες εντάσσεται και το πρόγραμμα ανακύκλωσης ΟΤΕ-COSMOTE, αποτελούν μια έμπρακτη απόδειξη της ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής του Ομίλου ΟΤΕ. 

Διαβάστε περισσότερα εδώ .